Door beperkte capaciteit pas weer beschikbaar mid mei

Gemakkelijk online je BV opheffen voor maar €299

Met FIRM24 wordt je BV opheffen eenvoudig en zorgeloos. Onze juridische partner begeleidt je van A tot Z, zodat je binnen een werkdag beschikt over alle benodigde documenten en informatie. Kies daarom voor een snelle en veilige turboliquidatie via Firm24.

150.000 ondernemers gingen je voor.
cowboys logo daily paper logo mkbm logo

BV opheffen / Turboliquidatie

Snelheid

2 werkdagen
399
299 excl BTW
Tijdelijk niet beschikbaar
 • Support dagelijks bereikbaar
 • Intake en beoordeling door jurist
 • Check van mogelijkheden opheffing

 • Opstellen van het bestuurdersbesluit
 • Opstellen van KvK formulieren
 • Template brief aan crediteuren
 • Template staat van baten & lasten

 • Indiening bij het handelsregister van de KvK
 • Updates van vorderingen
 • Hulp per chat en telefoon 1e lijn

Online geregeld in 3 stappen

 1. Voor de opheffing is de oprichtingsakte (of laatste versie van de statuten als deze gewijzigd zijn) nodig om een correct opheffingsbesluit op te stellen. Deze moet je uploaden tijdens het aanvraagprocedure.
 2. Onze partner verwerkt de stukken en controleert deze op eventuele fouten. Vervolgens krijgt je  via het Firm24 platfom alle documenten en een heldere checklist voor het opheffen van je BV. 
 3. Print en onderteken de documenten die je ontvangt. Stuur deze vervolgens naar de KvK inclusief een kopie van je paspoort. Je krijgt daarna vanzelf een bevestiging als de BV is opgeheven.

Veelgestelde vragen over een BV opheffen

Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet

Een turboliquidatie gaat heel snel. Als je de procedure start op onze site ontvang je binnen 24 uur al jouw juridische stukken op maat: het liquidatiebesluit, en twee KvK formulieren. Als je deze stukken onmiddellijk ondertekent en per post terugstuurt naar ons, kunnen de stukken de volgende dag al verwerkt zijn door de KVK. De snelheid van het proces hangt hiermee vooral af van de logistieke verwerking door jou (of PostNL).

150.000 ondernemers gingen je voor

scanmovers logofebo logony logocowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logo
scanmovers logofebo logony logocowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logo
scanmovers logofebo logony logocowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logo

Meer weten over een BV opheffen?

Dan raden wij deze artikelen aan!

BV ontbonden? Heropenen kan gewoon!

Nadat je het vermogen in de BV hebt laten verrekenen, heb je je BV opgeheven. Stel dat er na het opheffen van je BV nog een schuldeiser naar voren komt die zegt geld van je BV te krijgen. Of je komt erachter dat je BV nog geld had moeten krijgen door bijvoorbeeld winst op aandelen. Geen zorgen, je kunt de vereffening van je BV nog heropenen!

Lees het artikel verder

BV opheffen? Dit moet je weten!

Bij Firm24 richten wij niet alleen veel BV’s op, maar we assisteren ook veel ondernemers bij de beëindigen van hun bedrijf. Het stoppen met de BV is vaker dan je denkt een verstandige keuze. Sommige ondernemers richten in een opwelling een BV op en komen er na twee jaar achter dat de BV alleen maar administratieve last heeft opgeleverd zonder dat van het mooie idee ooit iets is terecht gekomen.

Lees het artikel verder

Alles wat je moet weten over de turboliquidatie!

De Turboliquidatie: het middel voor veel ondernemers om van een oude of in onbruik geraakte BV af te komen. Hetzelfde gemak dat de ondernemer dient, dient in de praktijk ook helaas vaak de kwaadbedoelenden. In een definitief wetsvoorstel wat naar verwachting dit jaar nog aan het parlement zal worden voorgelegd, worden daarom aanvullende regels gesteld voor ondernemers die gebruik willen maken van de turboliquidatie. In deze blog geven we je meer informatie over de huidige regels en de te verwachten nieuwe regels.

Lees het artikel verder

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Bel ons op +31 (0)20 30 80 675
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Chat met een adviseur
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Sales team Firm24